Goedkope fotoboeken maken

Goedkope fotoboeken maken

Goedkope fotoboeken maken? Dat doe je natuurlijk simpel en snel via de software van Fotoboeken Maken!

Bij Fotoboeken Maken kun je zelf goedkope fotoboeken maken voor elke gelegenheid of juist van een bijzondere gebeurtenis. Is bijvoorbeeld je zoon of dochter geboren? Ben je misschien net verhuisd? Of kampioen geworden in je sport? Allemaal gelegenheden om een of meerdere fotoboeken te maken om zodoende deze ervaringen nooit meer te vergeten! Verder kun je uiteraard ook goedkope fotoboeken maken met foto's van je afgelopen vakantie, feestje, trouwerij of jubileum. Wat dat betreft zijn de mogelijkheden eindeloos en kun je gemakkelijk en snel je eigen goedkope fotoboeken maken.

Bij Fotoboeken Maken kun je verschillende soorten goedkope fotoboeken maken. Zo kun je een softcover fotoboek maken of juist een fotoboek met harde omslag. In beide gevallen worden de fotoboeken gedrukt op extra dik papier (170 grams) en maken we gebruik van een hoogwaardige digitale 4 kleurendruk.

Met onze gemakkelijke software kan iedereen goedkope fotoboeken maken. Zonder technische computerkennis of uitgebreide vaardigheden op het gebied van ontwerpen kun je zelf fotoboeken maken alsof je een echte professionele designer bent! Voeg eenvoudig de mooiste foto's toe, maak een eigen omslag en geef je fotoboek gratis een rugtitel.

Goedkope fotoboeken maken in 3 stappen

Hier staan de belangrijkste tips op een rij voor een fotoboek online maken met behulp van de Fotoboeken Maken software. Als je een beetje creatief bent, dan heb je misschien zelf al een aantal goede ideeën voor het ontwerpen, maar bij een fotoboek maken zijn er een aantal belangrijke zaken om rekening mee te houden.

1. Download de software van Fotoboeken Maken

Om te beginnen kun je gratis de software downloaden van Fotoboeken Maken om direct te beginnen met het maken van een eigen fotoboek.

2. Pagina's opmaken

Je kunt geheel naar wens de pagina's opmaken met foto's, teksten en achtergronden. Ook kun je randen en frames gebruiken en deze op elke foto toevoegen.

3. Omslag en rugtitel opmaken

Ook heb je de mogelijkheid om zelf een omslag voor je fotoboek te maken. Voeg hier bijvoorbeeld een algemene foto aan toe die het gehele fotoboek vertegenwoordigd of maak een mooie fotocollage. Verder kun je het fotoboek een titel op de voorpagina en op de rug (zijkant) meegeven!

Op deze manier heb je binnenkort je boekenkast gevuld met zelfgemaakte fotoboeken! Bij Fotoboeken Maken kun je goedkope fotoboeken maken en veilig betalen via iDeal. Wil je meer informatie over goedkope fotoboeken maken, dan hebben we alle voordelen op een rij gezet. Je kunt ook direct aan de slag met goedkope fotoboeken maken door onze software te downloaden en te installeren op je computer.

  • Extra dik MC papier (170 grams)
  • Gratis foto op de omslag
  • Gratis fotoboek rugtitel
  • Gratis voorzien van beschermende coating
  • Je bestelling wordt binnen 6 werkdagen verzonden

Maak je eigen fotoboek

Doe meer met je foto's en vereeuwig deze in een fotoboek. Met onze gratis software kun je eenvoudig je eigen fotoboek maken. Dus waar wacht je nog op? Ga direct aan de slag!

iDeal Mister Cash PostNL

2024 © Copyright Fotoboeken Maken