Fotoboek A5 Hardcover

A5 fotoboek met harde kaft

Zelf een Fotoboek A5 Hardcover maken van een sportdag, korte vakantie of stedentrip, jubileum of van een kinderfeestje.

Omslag Harde kaft
Formaat A5 (21 x 15 cm)
Afdrukrichting Liggend & Staand
Pagina's 24 - 200

Het Fotoboek A5 Hardcover is een mooi en handig fotoboek op een kleiner formaat om gemakkelijk overal mee naar toe te nemen!

vanaf € 14,99

Direct een fotoboek maken

Fotoboek A4 Hardcover Liggend

Hardcover fotoboek maken op A5 formaat

Het maken van een fotoboek kan voor allerlei gelegenheden. Van sommige gebeurtenissen worden niet veel foto's gemaakt of is het een beetje overbodig om een super groot fotoboek te kiezen.

Speciaal voor zulke gelegenheden kun je een klein, maar bovenal handig Fotoboek A5 Hardcover maken met je eigen foto's en teksten. Dit A5 formaat fotoboek is zeer praktisch om mee te nemen.

Heb je bijvoorbeeld een leuk dagje uit met het hele gezin naar bijvoorbeeld de dierentuin meegemaakt of ben je een paar dagen er lekker tussen uit geweest? Verzamel dan de leukste foto's en maak eenvoudig een Fotoboek A5 Hardcover. De harde kaft van het fotoboek kan volledig zelf opgemaakt en gevuld worden met een of meerdere foto's. Daarnaast kan de omslag een titel krijgen op de voor- en/of achterzijde, maar ook op de rug van het zelfgemaakte fotoboek is het mogelijk om een rugtekst toe te voegen.

Alle pagina's van het binnenwerk kun je vervolgens gaan vullen met je eigen foto's. Het fotoboekje heeft standaard 24 pagina's. Als je vele foto's hebt en aan 24 pagina's niet genoeg hebt, dan kun je het fotoboek uitbreiden tot 200 pagina's!

Het Fotoboek A5 Hardcover leent zich ook uitstekend om cadeau te geven. Maak bijvoorbeeld een fotoboek van de (klein-)kinderen en volg hun in de jaren waarin ze het hardst groeien. Verder kun je natuurlijk ook een herinnerings- of jubileumboek maken en deze schenken aan het personeel en/of zakelijke relaties.

De fotoboeken worden gratis afgewerkt met een beschermende coating en ook het papier is extra dik.

Productopties voor Fotoboek A5 Hardcover

Papierkeuze Prijs per pagina Omschrijving
Standaard € 0,00 Zwaar papier met een zeer lichte glans
UV Hoogglans € 0,10 Zwaar papier met een glanzende uitstraling

Maak je eigen fotoboek

Doe meer met je foto's en vereeuwig deze in een fotoboek. Met onze gratis software kun je eenvoudig je eigen fotoboek maken. Dus waar wacht je nog op? Ga direct aan de slag!

iDeal Mister Cash PostNL

2024 © Copyright Fotoboeken Maken