Fotoboek A4 Hardcover

A4 fotoboek met harde kaft

Een Fotoboek A4 Hardcover kun je vullen met je leukste vakantiefoto's en herinneringen. Kies uit een staand of liggend formaat.

Omslag Harde kaft
Formaat A4 (29,7 x 21 cm)
Afdrukrichting Liggend & Staand
Pagina's 24 - 200

Van verschillende gelegenheden kunt u een A4 fotoboek maken zoals van een vakantie, trouwdag of maak bijvoorbeeld een mooi jaarboek met uw eigen foto's!

vanaf € 19,99

Direct een fotoboek maken

Fotoboek A4 Hardcover Liggend

Fotoboek A4 Hardcover maken met je mooiste foto's

Zelf een hardcover fotoboek maken op een A4 formaat is heel gemakkelijk. Met de gratis software van Fotoboeken Maken kun je met je eigen foto's een prachtig fotoboek maken.

Je hebt zelf de vrijheid om de omslag en het binnenwerk op te maken. Op elke pagina van het fotoboek kun je een of meerdere foto's kwijt. Het is mogelijk om gebruik te maken van een sjabloon of om zelf de blanco pagina te vullen met foto's. Naast het toevoegen van foto's kun je ook titels en teksten toevoegen. Het 170 grams papier dat voor het binnenwerk wordt gebruikt, is stevig en zeer geschikt om lekker door te bladeren.

Een Fotoboek A4 Hardcover is voorzien van een stevige, harde kaft. De omslag van dit fotoboek kun je geheel zelf vullen met een of meerdere foto's, een titel en ook op de rug van het fotoboek kun je een rugtekst kwijt. Een foto op de omslag en een rugtekst is gratis toe te voegen, hier wordt geen meerprijs voor berekend.

Op de achterzijde van de omslag (en de laatste pagina van het binnenwerk) wordt een barcode geplaatst. Het is mogelijk om bij het afrekenen er voor te kiezen om deze barcode uit het fotoboek te verwijderen. Hiervoor betaal je slechts € 2,75.

Productie en verzending

Als het Fotoboek A4 Hardcover helemaal klaar en gevuld is, dan kun je het fotoboek uploaden en zal deze binnen 6 werkdagen verzonden worden.

Wil je graag met spoed het fotoboek ontvangen? Kies dan voor de spoedoptie bij het afrekenen in de winkelwagen. Voor € 10,00 kunnen wij je fotoboek met spoed produceren.

De verzendkosten bedragen € 4,45 per fotoboek. Indien je meerdere fotoboeken tegelijkertijd besteld, dan betaal je per fotoboek € 2,00 extra.

Verzamel de mooiste foto's, download de gratis software en begin direct met het maken van een Fotoboek A4 Hardcover!

Productopties voor Fotoboek A4 Hardcover

Papierkeuze Prijs per pagina Omschrijving
Standaard € 0,00 Zwaar papier met een zeer lichte glans
UV Hoogglans € 0,15 Zwaar papier met een glanzende uitstraling

Maak je eigen fotoboek

Doe meer met je foto's en vereeuwig deze in een fotoboek. Met onze gratis software kun je eenvoudig je eigen fotoboek maken. Dus waar wacht je nog op? Ga direct aan de slag!

iDeal Mister Cash PostNL

2024 © Copyright Fotoboeken Maken