Fotoboek A5 Softcover

A5 fotoboek met zachte kaft

Ontwerp een Fotoboek A5 Softcover met je eigen foto's en maak zelf een prachtig fotoboek om nog jaren van te genieten!

Omslag Zachte kaft
Formaat A5 (21 x 15 cm)
Afdrukrichting Liggend & Staand
Pagina's 24 - 200

Het Fotoboek A5 Softcover is een klein formaat fotoboek, maar heeft ruimte voor honderden foto's. Maak je eigen softcover fotoboek.

vanaf € 12,99

Direct een fotoboek maken

Fotoboek A5 Softcover Liggend

Softcover fotoboek maken op A5 formaat

Een Fotoboek A5 Softcover is uitermate geschikt om snel en gemakkelijk een fotoboek te maken en zodoende je leukste en meest bijzondere memoires te bewaren.

Het fotoboek kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo kun je natuurlijk een leuk fotoboekje maken van een korte vakantie of een leuk dagje uit naar een pretpark, bos of strand.

Dit softcover fotoboek heeft een A5 formaat en is voorzien van een flexibele omslag. Hierdoor is dit A5 fotoboek ook zeer geschikt voor schoolopdrachten of op zakelijk vlak als presentatiemagazine.

Het is mogelijk om het fotoalbum zelf volledig op te maken en deze van A tot Z te vullen met eigen foto's en teksten. Het is ook mogelijk om er alleen tekst of foto's in te plaatsen. In de basis bevat dit fotoboek met zachte kaft 24 pagina's, maar het boek kan uitgebreid worden tot 200 pagina's. Hierdoor is er meer dan voldoende ruimte om vele foto's te gebruiken!

De extra dikke pagina's van het binnenwerk van het fotoboek worden standaard gratis afgewerkt met een beschermende coating. Verder zijn er ook geen extra of verbogen kosten voor de foto op de omslag of het toevoegen van een rugtekst.

Voor het maken van een A5 fotoboek kun je de gratis software downloaden. De software biedt vele uitgebreide mogelijkheden en is zo gemaakt dat iedereen een fotoboek kan maken. Als er toch vragen of opmerkingen zijn over het maken van een fotoboek, dan kan er altijd contact worden opgenomen met onze deskundige klantenservice.

Productopties voor Fotoboek A5 Softcover

Papierkeuze Prijs per pagina Omschrijving
Standaard € 0,00 Zwaar papier met een zeer lichte glans
UV Hoogglans € 0,10 Zwaar papier met een glanzende uitstraling

Maak je eigen fotoboek

Doe meer met je foto's en vereeuwig deze in een fotoboek. Met onze gratis software kun je eenvoudig je eigen fotoboek maken. Dus waar wacht je nog op? Ga direct aan de slag!

iDeal Mister Cash PostNL

2024 © Copyright Fotoboeken Maken