Fotoboek A4 Softcover

A4 fotoboek met zachte kaft

Een Fotoboek A4 Softcover is een mooi formaat fotoboek met een zachte kaft. Kies uit een staand of liggend formaat.

Omslag Zachte kaft
Formaat A4 (29,7 x 21 cm)
Afdrukrichting Liggend & Staand
Pagina's 24 - 200

Verzamel je leukste foto's en maak een Fotoboek A4 Softcover. Zeer geschikt voor vakanties, verjaardagen of van de geboorte van je zoon of dochter.

vanaf € 17,99

Direct een fotoboek maken

Fotoboek A4 Softcover Liggend

Ontwerp je eigen Fotoboek A4 Softcover

Als je op zoek bent naar een mooi (groot) formaat fotoboek, maar geen harde kaft wenst, dan kun je kiezen voor het Fotoboek A4 Softcover. Dit fotoboek is voorzien van een flexibele, zachte omslag. De omslag kan net als bij hardcover fotoboeken volledig worden opgemaakt. Zo kun je zelf foto's toevoegen of bijvoorbeeld het Fotoboek softcover A4 een toepasselijke titel geven. Door de flexibele omslag is het fotoboek gemakkelijk door te bladeren en mee te nemen om zodoende te laten zien aan familie en vrienden.

Het Fotoboek A4 Softcover kan uitgebreid worden tot 200 pagina's. Hierdoor heb je de mogelijkheid om honderden foto's toe te voegen, aangezien er ook meerdere foto's op 1 pagina geplaatst kunnen worden. Het fotoboek A4 Softcover is ook zeer geschikt voor schoolgerelateerde opdrachten, werkstukken en presentaties.

De softcover fotoboeken worden standaard voorzien van een barcode op de achterzijde en op de laatste pagina van het binnenwerk. Dit is productietechnisch van belang, maar wij bieden ook de mogelijkheid om deze barcode te verwijderen. Hieraan zit een kleine meerprijs van € 2,75 verbonden.

Het is mogelijk om een softcover fotoboek met spoed te bestellen. Normaalgesproken staan er 6 werkdagen voor de productie, maar indien je kiest voor de spoedoptie, kan het fotoboek binnen 4 dagen gedrukt worden.

Voor de verzending van een exemplaar van een Fotoboek A4 Softcover betaal je slechts € 4,45. Als er meerdere softcover fotoboeken tegelijk besteld worden, dan bedragen de verzendkosten € 2,- voor elk 2e en volgende fotoboek.

Productopties voor Fotoboek A4 Softcover

Papierkeuze Prijs per pagina Omschrijving
Standaard € 0,00 Zwaar papier met een zeer lichte glans
UV Hoogglans € 0,15 Zwaar papier met een glanzende uitstraling

Maak je eigen fotoboek

Doe meer met je foto's en vereeuwig deze in een fotoboek. Met onze gratis software kun je eenvoudig je eigen fotoboek maken. Dus waar wacht je nog op? Ga direct aan de slag!

iDeal Mister Cash PostNL

2023 © Copyright Fotoboeken Maken