Fotoboek online maken

Fotoboek online maken

Fotoboek online maken is voor jong en oud! Gemakkelijk en goedkoop kun je via Fotoboeken Maken met onze eigen software je eigen fotoboek maken.

Kom je net terug van vakantie? Of heb je een unieke ervaring beleefd en daarvan veel foto's gemaakt? Bij Fotoboeken Maken kun je dan eenvoudig een fotoboek maken! Op internet zijn er een aantal aanbieders waar je online een fotoboek maken kunt, maar met grote verschillen in de prijzen van de fotoboeken. Wil je voordelig een fotoboek maken, dan zit je bij Fotoboeken Maken op het juiste adres. Hier kun je namelijk het goedkoopste fotoboek maken van Nederland!

Met de software van Fotoboeken Maken kun je zelf een fotoboek online maken. Goedkoop en kwaliteit zijn belangrijke kernwaarden voor ons en dat zul je ook terug zien in de fotoboeken. Ga je fotoboek online maken, dan worden er geen verborgen kosten in rekening gebracht en kom je dus niet voor verrassingen te staan!

Iedereen kan dus een fotoboek online maken, zelfs al ben je niet zo handig met computers of heb je niet de creativiteit van een kunstenaar!

Bij Fotoboeken Maken kun je een fotoboek online maken met een zachte omslag (softcover) voor slechts € 12,99 of maak een hardcover fotoboek vanaf € 8,95!

Je kunt 24 tot 100 pagina's zelf vullen met eigen foto's en binnen 6 werkdagen wordt je eigen ontworpen fotoboek verzonden!

Tips voor online fotoboek maken

Hier staan de belangrijkste tips op een rij voor een fotoboek online maken met behulp van de Fotoboeken Maken software. Als je een beetje creatief bent, dan heb je misschien zelf al een aantal goede ideeën voor het ontwerpen, maar bij een fotoboek maken zijn er een aantal belangrijke zaken om rekening mee te houden.

  1. Wil je een fotoboek maken, zorg dan voor foto's met een geschikte resolutie. Een lage resolutie zal voor onscherpe foto's zorgen in je fotoboek.
  2. Ben je klaar met een fotoboek ontwerpen, controleer deze altijd via de preview-optie. Op deze manier voorkom je fouten in het ontwerp van je fotoboek.
  3. Als je een fotoboek maken wilt, dan kun je ook nog je eigen teksten toevoegen. Zorg er voor dat de tekstkleur duidelijk afwijkt van de achtergrondkleur, anders is de tekst niet goed te lezen na het afdrukken van je fotoboek.
  • Extra dik MC papier (170 grams)
  • Gratis foto op de omslag
  • Gratis fotoboek rugtitel
  • Gratis voorzien van beschermende coating
  • Hoogwaardige digitale 4 kleurendruk
  • Je bestelling wordt binnen 6 werkdagen verzonden

Maak je eigen fotoboek

Doe meer met je foto's en vereeuwig deze in een fotoboek. Met onze gratis software kun je eenvoudig je eigen fotoboek maken. Dus waar wacht je nog op? Ga direct aan de slag!

iDeal Mister Cash PostNL

2024 © Copyright Fotoboeken Maken